Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2019 22:00 - една Важна книжка..
Автор: codetroina Категория: Музика   
Прочетен: 1707 Коментари: 4 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
     


 Това безспорно е книга, която бе разпозната като нещо различно и предизвика полемика сред хората, интересуващи се от въпросната материя. Това се доказва от стотиците писма, които получихме от различни хора, проявяващи истинска любознателност и желание за „още". Навярно „Документите Тера" бе усетена толкова близка от читателя, защото засяга проблеми, касаещи пряко нас самите като раса и минало по един по-различен начин, което пък ни прави много свързани именно с тази история и последствията от нея. И макар книгата сама по себе си да разгръща проблеми, които съвсем спокойно могат да бъдат разнищвани няколко човешки живота, ние се намираме във века на информацията, който сякаш е тук, за да наваксаме предшестващите хилядолетия „тъмнина", което ни дава възможността да предложим това „още" на вас читателите и търсачите.
Издателство "Паралелна реалност"   

   
image
/нямам я, за жалост беше изчерпан тиража..

     Морнинг Скай заслужава да му се отдели време, защото е различен от всички други автори в поне няколко направления. Първо, той е един от малкото хора, които казват не само, че историята ни е променена и пренаписана, но казва, че това се е случило още в древността, преди минимум 6000 г.
......
......
.........



   Алегоричната история в Библията за Адам и Ева казва:
„Бог взе едно ребро от Адам и направи от него Ева“. Това просто описва момента, как андрогинните рептилиански учени разделят тялото на мъжка и женска компонента, Едемската градина се отнася до лабораторията, където това се случило. Създават се нови видове, които умеят да мислят и да разбират кои са. Историята със змията представлява рептилоидният аспект, които дава интелекта и осъзнаването (прави хибрида разумен). Рептилската адженда е да окупира всички култури в нашата цивилизация и да „ъпгрейдне“ по техен образ и подобие (рептилоидното съзнание).
Дървото на живота и знанията представлява родословното дърво или историята на човечеството. Ябълката представлява яйчник, които се явява склад за генетична информация (история препокриваща се с играта Assassin`s Creed).

Змията дава ябълката на Ева – това е примамката към човечеството да стане „по-рептилоидно“ (този момент е вълнуващ и от друга гледна точка, която Стюърд не знае: Орионизацията на женската същност, т.е. Жената има повече рептилоидни гени от мъжа и тя е по-податлива, змията е знаела на кой да подаде ябълката, и това никога е нямало да бъде мъжа, там в природата на змията той е РОБ и СЕКС АТРИБУТ.
За този аспект има много писано и говорено. С две думи целта на рептилиите е ЖЕНАТА, може да кажа, че са успели вече, имам прекрасни очи и виждам какво се случва. Само направете грешката да говорите с някой за това и наблизо да има жена.....и ще видите как кобрата се изправя и атакува .... fuckness!!!)

Ева естствено взема ябълката (произхода на фразата „о жено глупава!“ явно е трябвало да започне от тук), това символизира, че човечеството от този момент в ръцете на рептилиите, които ни поемат от това поколение (Адам и Ева) за напред.
В Библията, Битие казва „"Нека създадем човека по нашия образ и подобие".
Ако е имало само един бог, както Библията казва, не би ли било редно да се казва
„Да създам човек по МОЯТ образ и подобие“? Кои са тези „ние“ и кои са „нас“.

И двете са в множествено число, не в единствено както би трябвало да бъде ако 
библейският bullshit е верен!

В старият завет всяка една форма на обръщение към Бог е в множествено число. В древният иврит също няма думи за единствено число за Бог. На иврит всичко, което
завършва на IM и AI e в множествено число. В Библията Бог също не е в единствено число, това е така поради факта, че тези писания са плод на съвместна работа между хора и извънземни. Човешката раса е създадена в резултат на сливането между два други вида, тя е създадена тук на земята, инженирана от две антагонистични групи.

Не след дълго войните между Лемурия и Атлантида се подновили, човешкият вид се смятал за провал. Има много повторни експерименти над този трети вид, докато бъде по-фино „настроен“. Ето защо неандерталеца изчезва внезапно и също така – внезапно се появява кроманьонеца, следва внезапното изчезване на кроманьонеца и тук се „синтезира“ и появява внезапно (пак) Хомо Сапиенс.

Вие не сте Хомо Сапиенс – вие сте Хомо Сапиенс Сапиенс. Този вид съществува само за последните 35 000 години. И така: един вид изчезва изведнъж, след това друг изведнъж се появява, няма припокриване, единият няма нищо общо с другият преди него. Те всички бяха лабораторно създадени и вие сте Финалната версия (да не се бърка с финална инкарнация!).......поне засега! Учените ви казват, че 97% от ДНК е боклук, защо? Те не искат ние да знаем какво всъщност е този 97% боклук, защото тогава ще узнаем истината за това кои сме и откъде сме се появили.

Независимо дали сте амеба, растение, слон, човек или извънземен, 97% от ДНК ти е ИДЕНТИЧНО. Това показва, че това всичкото 97% ДНК е от един и същ източник: Божественият разум. Мисълта манифестира в ДНК, това означава, че 3% от ДНК ви отличава от другите видове и създания от този вид. Това също подсказва, че разликата между вас и кое да е живо същество не е толкова голяма./


 между Въскъ  и мен, също няма Г. разлика....на  между-Галактическо ниво..

Неделна закачка.)))))

/утре

image
 тази я имам..Гетьо..))))

Робърт Морнинг Скай, "Произход и история на империите Орион и Сириус" 








Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. milady - гледам..да поствам..
04.01.2019 22:10
по накратко..
тъй и тъй...5ма четат...105 пишат..
дано ви допадат моите идеи, и моят Опит..
намиг,и добро настроение...
имате ли сняг..
цитирай
2. codetroina - знам,Тигре, ти..такива не четеш..
04.01.2019 22:38
ами, да ти кажа..Радостина може и да излезе права..накрая..
Жените предават Интелекта на потомството,
а, мъжките гени...Практичните умения..
на прима виста го пиша това..
/затова и умирам да се смея..на разни полит.ангажирани анализатори..
разни фили, фоби..и кухи Тикви..
Нещата ,не са политика, бира и..футбол, момчетааа....
многооо..по-други са..многоо....
нали, роскъ?
цитирай
3. krumbelosvet - Не са
04.01.2019 23:10
Не са "политика, бира и футбол" всички момчета. А дали са Николети всички момичета, не знам.
цитирай
4. ladylady - върни се към..предния Пост...
05.01.2019 00:18
krumbelosvet написа:
Не са "политика, бира и футбол" всички момчета. А дали са Николети всички момичета, не знам.

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: codetroina
Категория: Музика
Прочетен: 429365
Постинги: 139
Коментари: 1426
Гласове: 682
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930