Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2019 12:30 - Как да отключите мускулите на тазовия етаж и да ги използвате, за да ви помогне да стигнете оргазъм
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 833 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 16.01.2019 12:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Как да отключите мускулите на тазовия етаж и да ги използвате, за да ви помогне да стигнете оргазъм

Публикуван

 преди 2 седмици за
 30 декември 2018 г.от  Аманда Монтейроimage


image


https://www.collective-evolution.com/2018/12/30/how-to-unlock-your-pelvic-floor-muscles-use-them-to-help-you-orgasm-2/?fbclid=IwAR0UrAEhPLq_Fs0K6wftrZ-E1u8R2zt5s_0RBwqQmJAFJxP22m_321UfWy8

НАКРАТКО
  • Фактите:

    Ползите от упражняване на тазовото дъно са огромни, особено когато става въпрос за бременност, но повечето хора не осъзнават, че могат да помогнат за постигане на оргазъм поотделно и с партньор.

  • Отразяват върху:

    Твърде много от нас, включително и мъжете, все още не разбират как работи нашето тяло. Като практикувате себелюбието в тази форма, вие насърчавате дълбока връзка със себе си и други.

Аз бях в стремеж да стана по-свързан с моето тяло и с женската енергия, с надеждата, че ще достигна до тази безкрайна ябълка на себелюбието.
Реших, че ако е вярно, че тялото ми е моят храм, тогава искам да бъда сигурен, че се грижа за поддържането му по възможно най-добрия начин. Преди да разреша на всеки индивид да замъгли моята преценка, когато става дума за изразяване чрез емоции или действия, исках да се уверя, че съм напълно основан на това кой съм физически, психически и сексуално. Последното едва ли е изследвано самостоятелно.

Естествено, започнах да се интересувам от проучването на яйцето Йони.

Тези тежки камъни играят решаваща роля в подпомагането на жените да се приспособят по-добре към половите си органи и енергия. Йони означава свещено пространство или свещена утроба на санскрит, което изглеждаше като перфектна помощ за моето пътуване към Любовта към Себе Си. Можете да си поиграете с вида камък, който предпочитате, тъй като има много опции, а ние дори пишем за Jade Egg , но за да запазим темата за Self Love, аз избрах  Rose Quartz .

Казва се, че розовият кварц е камъкът на всеобщата любов и насърчава доверието и хармонията с взаимоотношенията, както и укрепването на безусловната любов. Той помага да се пречисти сърцето и предпазва от негативизъм. Той дори помага да се позове на самоувереност и самооценка, което според мен е ключово за себе си.

И така, какъв мускул помага на Yoni Egg да активира? Вашето тазово дъно, разбира се!

Мускулите на тазовото дъно съществуват и при мъжете, и при жените и са разположени между краката ни. Те се движат от срамната кост до основата на гръбначния стълб отзад. Те са оформени като прашка, за да държат тазовите ни органи, като матката, вагината, червата и пикочния мехур.

imageЗащо това е важно?

Физиотерапевтът  Джулия Ди Паоло  насърчава жените да видят физиотерапевт на тазовото дъно, тъй като те могат да помогнат „да се запази целостта на вашите мускули по време на бременността“ и също така предлага упражнения за бременност, които ще помогнат на мускулите ви и могат да помогнат за възстановяване след раждане, когато диастазата е настояще.

В статията си “ 5 причини да видим терапевт на тазовата плоча ”, Джулия настоява за важността на превенцията и казва, че докато практикуването на кегелите е страхотно, много жени не ги практикуват достатъчно или ги правят погрешно, което всъщност може да направи съществуващ състояние по-лошо.

 Ето как да направите kegels по правилния начин :

  • За да усетите кои мускули работите, опитайте да спрете уринирането на средния поток. Това е областта, която искате да насочите по време на упражненията на Кегел.
  • Представете си, че сте стиснали камъче с вагината си.
  • Опитайте Kegels пред ръчно огледало. Ако ги правите правилно, вашият перинеум, или покритата с кожата област между вагината и ануса, трябва да се сключи с всеки респ.

Всеки представител би трябвало да продължи 10 секунди в идеалния случай, но това не е лесно веднага след прилеп. Започнете с поне четири или пет повторения на две секунди задържания, два или три пъти на ден, и увеличете времето за задържане седмица по седмица.

Може ли силният тазове да направи моите оргазми по-силни?

Да. Както обяснява експертът по сексуалното здраве  Дженифър Р. Берман, „Увеличаването на силата на тазовото дъно ви помага да постигнете по-добро сцепление около пениса му, което увеличава повърхностния контакт между вагината и неговата единица. И това може да повиши усещането, тъй като тези силни мускули се натрупват с кръв, което привежда нервите по-близо до повърхността. "

Не само подобряването на тазовото дъно увеличава сексуалното удоволствие за вас и партньора ви, но също така увеличава интензивността на оргазма чрез мастурбация.

Ники Макглотър  описва преживяването си само след четири дни, през които постоянно работи:

До четвъртия ден, моят лифт отбеляза 56%, а аз бях готов да тествам теорията, че по-силният vag прави за по-добър оргазъм.

Аз съм ентусиаст на мастурбация, така че нека просто кажем, че бях щастлив, че съм на практика за това преживяване. Веднага разбрах, че тази особена кулминация е различна. Бях по-чувствителен и почувствах по-силно затягане долу.

  Връзка

Когато сте повече в хармония с вашето тяло, вашата сексуална енергия и женската си същност и активно работите за подобряване на тази връзка, вие неизбежно ще създадете повече възможности за себе си, за да достигнете до повишен оргазъм.

Практикуването с яйче йони помага за създаването на този невероятен път на връзка с вас и вашето влагалище. Можете да преодолеете миналите травми само като присъствате и сте активни в практиката си на самолюбие.

Много неща се случиха с мен и това тяло; изнасилване, насилие, сексуално насилие, пет невероятни естествени раждания. Това, което откривам с практиката си с яйца, е връзката.

„Връзката и разкриването на дълбоката истина, тя е разбудила и разкрила„ неща ”, които са били съхранени и скрити; тъга, страх, срам и вина. Аз отключвам тези неща и го премествам, премествам го от местата, където се съхранява, и освобождавам пространствата за нов растеж и потенциал. "

- Микайла 

Препоръчвам ви да правите това седмично ритуал за вас и вашето тяло. Това е свещено време за вас и въпреки че има много физически ползи, ще изпитате емоционален скок в начина, по който се грижите за себе си.

Преди да използвате Вашето Yoni Egg

По-долу е дадена информация за това как да се грижите за йони от Native You и ви предложихме начини за практикуване и използване на йони.

Преди
да си вземеш яйче от йони, важно е да я почистиш преди употреба. Можете да направите това просто като измиете яйцето с мек органичен сапун. След това сварете малко вода. Свалете тенджерата от огъня и оставете водата да се охлади за 4 минути. (предупреждение! Яйцето може да се пропука, ако се постави в вряща вода). Сега поставете яйцето в топлата вода. Оставете яйцата да останат там за 10-15 минути за стерилизация. След това извадете яйцата внимателно с лъжица и оставете яйцето да се охлади преди употреба.

Препоръчваме Ви
да работите на по-духовно ниво с яйчното й яйце, ние препоръчваме следното. 
Яйчните йони са направени от кристал. Кристалите носят мощна вибрация и енергия и могат да улавят и улавят нашите намерения и молитви. Следователно кристалите са чудесен инструмент, с който да работите върху това, което искате да излекувате на по-дълбоко ниво.

Предложение за това как да
седнете някъде, където няма да бъдете нарушени и да държите яйцето си в ръцете си. Съсредоточете цялата енергия в яйцето си и я напълнете с намеренията, които имате за вашата практика заедно с яйцето си. Може да бъде, например: 
- Повече любов към себе си 
- Излекувайте се отвътре. 
- Пробудете женската си сила.

Отделете време и усетете какво е точно за вас. За всеки е различно.

За йони яйца - Как да вмъкнем яйцето

Важно е, че сте в спокойна и позволяваща състояние, когато поставите яйчното й яйце. Започнете със затопляне на яйцето, като я държите срещу вагината си. Поставете най-големия край на вагината и най-малкия край, насочен далеч от тялото. Поемете няколко дълбоки вдишвания и си позволете да се превърнете в едно с яйче йони. Отпуснете се и се доверете на неговата сила. Поставете яйцето си срещу отвора на йони и оставете яйцето бавно да намери пътя си навътре. Не го насилвайте.

Когато яйцето е във вагината, направете още един дълбок дъх и се отпуснете. Почувствайте позицията и енергията му и само дъх с нея. Когато се чувствате готови, можете да започнете да експериментирате с тазовите си мускули. Прикачете мускулите да се изтеглят нагоре във вагиналния канал. Отпуснете мускулите, за да спуснете яйцето. Оставете дъха си да последва. Вдишайте, когато мускулите се свиват и издишате, когато ги отпуснете. Това е добро първо упражнение.

Ако някога сте използвали яйче или знаете някой, който има, моля споделете опита си по-долу!

Свързани CE статия: Защо оргазмите се чувстват толкова добри? Неврологът обяснява, че достигаме до изменено състояние на съзнанието




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39938058
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930